Criza asta…

Ascltand o discutie intre oameni mai mari, evident legata de afaceri si automat si e criza asta economica, am inceput sa folosesc tehnica cuvantului “daca”, al lui Stanislavski si am inceput sa aberez.

Sunt singurul care este de parere ca ceva este putred pe planeta asta?

Hai sa va spun ce ar fi logic dupa parerea mea de armean care-si permite sa faca tot felu’ de dezacorduri…Auziti sper ca realizam ca oamenii se sinucid pe criza asta pentru niste bucati de plastic subtiate.

Ce sunt banii? Sa va spun ce cred eu ca sunt: NIMIC! Cea mai mare prostie dupa bautii de aur din evul mediu…chiar….aurul ce este? o bucat ade metal? dar metalul ce este? petrolul ce este??? aaa…bine….petrolul est epetrol, combustibil fara de care anumite masinarii nu ar mai functiona…dar sa fim seriosi….pentru niste materiale brute ne omora? Pentru niste materiale sunt oameni invarsta pe starzi care nu au ce manca, dupa ce au lucrat anii de zile acum sunt scosi pe starda ca nu ii mai tin nepotii in casa ca nu sunt true cu ei in sufragerie?

Realizam ce facem?

Realizam ?

Este chiar asa de grau sa se produca o suma mare de bani, adica pardon….de plastic care sa fie raspandit tuturor? Este chair asa greu? Cine pierde? Chiar trebuie sa se se intample atatea tragedii?

Si apropo de dolar sau de euro care ale dracu cresc parac sunt in intrecere, nu poate cineva sa apase butonul de restart? Exista acest buton?

De existat sigur exista, dar nu pentru noi…

De ce?

Nu imi vine sa cred ca a naibi cheie de la planeta este in mainile noastre si noi ne lasam inghititi de propriul joc. felicitari tuturor. Keep up the good work.

Sper ca nu v-am plictisit postand lucururi asa lungi…stiu ce simitit, este de-a dreptul plictisitor sa citesti un text asa d elung…dar mai pe scurt nu m-as fi descarcat.

poverty_wideweb__430x3871

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s