A La’ Africa!

Daca in Romania fetele sunt dezvirginate prin baile cluburilor, cu speranat ca nu se va afla ca au fost virgine…

Hai sa vedeti fetelor ca se poate si altfel.

Prin Africa….nu ami tin minte concret dar parca ceva cu un trib de Pigmei….cred:-s(daca stie cinceva sigur, sa ma corecteze)…fetele sunt dezviriginate de catre un zeu, eventual pt a avea o viata sexuala si activitati foarte bune, adica isi sacrifica virginitatea zeului. Dar nu in orice fel, acolo nici nu prea sunt cluburi…aceste podoabe africane, sunt cocotzate in copac si de acolo, adica din copac, au onoarea sa sara in pasarelele goale pe un …hmm…nu stiu cum sa numesc….hai sa zis “ceva” care tine locu organului genital al zeului(versiunea din lemn).

Va ganditi cum e sa sariti din COPAC intr-un stramosh al copacului(a wooden stick)….nu stiu daca realizati, ele sar in podoaba goala, de la inaltime in …

Am si eu o intrebare….ele fac repetitii? Adica cum reusesc ele sa nimereasca…intelegeti ce vreau sa spun?

Daca ati observat, incerc sa ma abtin cat pot:))….

O alta intrebare. Dupa ce isi incep viata sexuala, viata lor mai continua?  

=))))))))))))) Cred c im ipica fisa….=))) Oare ele sunt inaugurate din copac….cu o buturuga….ca atunci cand isi incep viata sexuala cu un localnic, eventual negru:)) sa nu ramana cu sechele:))

Astept parerile voastre despre acest procedeu.

PS: Pentru fete: ati executa asemenea ritual? (Daca citeste Stef…nup pt tine e mai speciala intrebarea: Ai urma acest procedeu chiar dac nu era ceva religios? [sa nu intelegeti gresit, e vorba despre relgie aici])

Advertisements

3 thoughts on “A La’ Africa!

  1. ;))Observ ca discutia noastra de astazi a dat rezultate si, in sfarsit, ai terminat de povestit despre tribul african…Vezi?! In numele religiei se comit atrocitati…dar, religia e lege, nu?!…(;))pentru unii, din fericire!!!!)

    • aaaa..that sounds wrong…:))) dar eu zic c daca aceast ametoda sa-r aplica si aici, mult alume nu ar mai suferi de nervi….am uitat sa aflu la ce varsta se aplica metoda…..si inca o intrebare…si daca nimeresc alta gaura??

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s