Amuzant, foarte amuzant.

Ce sa fie amuzant?

Totul….prefacatoria asta…prostia ast aieftina…tot circul asta.

Oare cat va mai tine?

Cat nu ne vom da seama ca ranim?

Cat va dura sa realizam ca prin increderea in noi ii indepratm pe cei dragi, pe cei care ne considera prieteni, tin la noi.

Cel mai ciudat este ca noi, oamenii snobi, ne ascundem in spatele mastilor luxoase…un zambet alb, un telfon trendy, un parfum ametitor, vrajala ieftina…cat va ami tine?

Cat te evi invarti sub “cupola circului” cu speranata ca nu vei ameti.

Frumoaso, frumoaselor, nu ami alergati degaba…de multe ori ni s eface rau privindu-va in cercuri….dar de cele mai multe ori voi cadeti la pamant, fragile, docile, lipsite de aparare, lipsite de scuze…

Dar ce s-a intamplat?

Aveti vanatai?

Nu plange, te va iubi si pe tine cineva; te iubeste dar nu in felul in care ai vrea tu. O iubire platonica, o iubire de car eai nevoie. Este precum procum procentajul de CO2 din aer.

Zambeste, fiecare sut este un salt inainte…vezi sa nu te impiedici.

L.O.V.E.

3 thoughts on “Amuzant, foarte amuzant.

  1. foarte adevarat si foarte misto scris;)
    din pacate, traim intr-o lume in care fiecare isi vede de sine. Unii sunt capabili sa calce chiar si pe cadavre pentru a-si atinge scopul si de a fi fericiti. Nu zic nimic. Fericirea e motivul pentru care luptam zilnic. Luptam sa avem o viata linistita si fericita. Importante sunt caile mizerabile prin care unii ajung la aceasta fericire.Din pacate, traim intr-o lume in care nu exista scrupule, in care prietenia se bazeaza pe favoruri, si nu pe incredere, iubirea pe bani, si nu pe dragoste, relatiile in general, pe “masti luxoase”, cum ai zis si tu, si nu pe comunicare si intelegere. Preferam sa aruncam cu pietre in ultimul sosit, desi poate chiar ultimul sosit poate salva ceva. Esenta lucrurilor e simpla, stim unde e buba, dar oare chiar nu putem face nimic?

Leave a comment